COVID-19 Mücadelesinde Çin Halk Cumhuriyeti Tecrübesi ve Yürütülen Klinik Araştırmalarda Son Durum

Değerli Sağlık Mesleği Mensubu,

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınında, Çin Halk Cumhuriyeti vaka sayısındaki artışı durdurmayı başararak diğer ülkeler için örnek teşkil edecek bir başarı ortaya koymuştur.

Ülkemizde sağlık mesleği mensuplarımızın fedakarca yürüttükleri çalışmalara hız kazandırmak adına, Çin Halk Cumhuriyeti’nden COVID-19 mücadelesinde en önde yer alan iki ismi Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyelerimizin ev sahipliğinde sizlerle buluşturabilmek için Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği ve Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği tarafından düzenlenen webinar Bayer'in koşulsuz desteği ile 2 Nisan 2020 tarihinde 8.000’in üzerinde sağlık mesleği mensubunun katılımı ile gerçekleşti.

Webinarımızın kaydına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Prof. Ning Shen

Peking Üniversitesi Tıp Fakültesi, Göğüs Hastalıkları ve Yoğun Bakım Uzmanı

Prof. Shen, 1 Şubat 2020 itibariyle Wuhan'da Koronavirüs (COVID-19) mücadelesi için kurulan ve uzman hekimlerden oluşan bir ekibe liderlik etmiştir.

Konuşma videosu
Powerpoint Sunumu

Prof. Cao Bin

Çin-Japon Dostluk Hastanesi, Solunum Hastalıkları Merkezi Başkan Yardımcısı

Ulusal Solunum Araştırmaları Merkezi Başkan Yardımcısı

Remdesivir Klinik Araştırması Çin Halk Cumhuriyeti Ulusal Koordinatörü

Konuşma videosu
Powerpoint Sunumu

Prof. Dr. Ateş Kara

Hacettepe ÜTF Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Üyesi

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi

Soru cevap

Prof. Dr. Alpay Azap

Ankara ÜTF İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Öğretim Üyesi,

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi

Tartışma

Bayer

Bayer izinli iletişim veri tabanına kayıtlı olduğunuz için bu ileti size gönderilmiştir.
Veri tabanından çıkmak için etk-red@bayer.com adresine çıkmak istediğiniz e-posta adresinden gönderim yapınız.
Bayer Türk Kimya San. Ltd. Şti.
Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:53 34770 Ümraniye / İSTANBUL
Tel: 0216 528 36 00
Faks: 0216 527 87 00 Mersis no: 0153-0005-1660-0019
www.bayer.com.tr
Ürünlerimiz ile ilgili tıbbi sorular, yan etki/advers reaksiyon veya kalite şikayetleri ile ilgili olarak, Bayer Türk web sayfasında (www.bayer.com.tr) yer alan "Bize Ulaşın" bölümünü kullanabilirsiniz.

L.TR.COM.CH.03.2020.3482

Bu gönderiyi paylaş