“Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Akşam Toplantıları” 24 Eylül 2019, Şanlıurfa Toplantısı Canlı Yayınının Video Kayıtları-Slayt Setleri Onlıne TV-Sunu Merkezi’ne Eklendi...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ve BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ AKŞAM TOPLANTILARI"
24 EYLÜL 2019, ŞANLIURFA TOPLANTISI CANLI YAYINININ
VİDEO KAYITLARI-SLAYT SETLERİ ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

"Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Akşam Toplantıları"nın 24 Eylül 2019 Şanlıurfa Toplantısı Canlı Yayını Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ'nin oturum başkanlığında; Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ ve Prof. Dr. Dilek YILMAZ ÇİFTDOĞAN'ın sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Canlı Yayınımız Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ ve Prof. Dr. Dilek YILMAZ ÇİFTDOĞAN'ın Hilton Garden Inn, Şanlıurfa'daki yüz yüze katılımcılardan gelen sorulara ilaveten www.cocukenfeksiyondernegi.org üzerinden gelen sorulara da verdikleri doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Aşağıda listesi bulunan, bu toplantıya ait toplam 6 adet sunumun 4 adet video kaydı slaytları ile senkronize bir şekilde konu başlıklarına göre indekslenmiş olarak www.cocukenfeksiyondernegi.org, ONLINE TV'ye, 2 adet slayt seti ise video şeklinde www.cocukenfeksiyondernegi.org, SUNU MERKEZİ'ne eklendi.

İyi seyirler dileriz.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ve BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ AKŞAM TOPLANTILARI"
24 EYLÜL 2019, ŞANLIURFA TOPLANTISI

*Meningokokal Hastalıklar ve Korunma
Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ

*Soru-Cevap

*Brusella Enfeksiyonları ve Yönetimi
Prof. Dr. Dilek YILMAZ ÇİFTDOĞAN

*Soru-Cevap

www.cocukenfeksiyondernegi.org

Bu gönderiyi paylaş

Bir yorum yaz