16 Eylül 2019, Ankara Toplantısı Canlı Yayınının Video Kayıtları-Slayt Setleri Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Online TV-Sunu Merkezi’ne Eklendi...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

16 EYLÜL 2019, ANKARA TOPLANTISI CANLI YAYINININ
VİDEO KAYITLARI-SLAYT SETLERİ
ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ
ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Yüz yüze toplantı organizasyonu BİLİMSEL BİLİŞİM tarafından yapılan Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği 16 Eylül 2019, Ankara Toplantısı'nın Canlı Yayını Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ'nin oturum başkanlığında; Prof. Dr. Hasan TEZER ve Doç. Dr. Gülsüm İclal BAYHAN'ın sunumlarıyla www.cocukenfeksiyondernegi.org'da gerçekleştirildi.

Canlı Yayınımız Prof. Dr. Hasan TEZER ve Doç. Dr. Gülsüm İclal BAYHAN'ın Mövenpick Hotel, Ankara'daki yüz yüze katılımcılardan gelen sorulara ilaveten www.cocukenfeksiyondernegi.org üzerinden gelen sorulara da verdikleri doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Aşağıda listesi bulunan, bu toplantıya ait toplam 6 adet sunumun 4 adet video kaydı slaytları ile senkronize bir şekilde konu başlıklarına göre indekslenmiş olarak www.cocukenfeksiyondernegi.org, ONLINE TV'ye, 2 adet slayt seti ise video şeklinde www.cocukenfeksiyondernegi.org, SUNU MERKEZİ'ne eklendi.

İyi seyirler dileriz.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ
16 EYLÜL 2019, ANKARA TOPLANTISI

Oturum Başkanı
Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ

*Akılcı Antibiyotik Kullanımı ve Antibiyotik Direnci
Prof. Dr. Hasan TEZER

*Soru-Cevap

*Çocukluk Çağında Grip
Doç. Dr. Gülsüm İclal BAYHAN

*Soru-Cevap

www.cocukenfeksiyondernegi.org

Bu gönderiyi paylaş

Bir yorum yaz