AŞI ÖNCÜLERİ İÇİN AŞI KURSU


Resmi büyütmek için tıklayınız.

AŞI ÖNCÜLERİ İÇİN AŞI KURSU

Değerli Aşı Öncüleri,

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Yönetim Kurulu adına sizleri 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Artvin’de düzenleyeceğimiz "Aşı Öncüleri için Aşı Kursu"na davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Aşılama, dünya çapında bulaşıcı hastalıkların neden olduğu morbidite ve mortaliteyi azaltmak için en başarılı stratejidir. Gelişmiş üretim yöntemlerine ve gelişmiş antijen formülasyonu ve dağıtım sistemlerine katkıda bulunan yeni teknolojiler, büyük ölçüde aşı geliştirmenin başarısını belirler. Kursumuz, hem akademik hem de endüstriden farklı disiplinlerden bilim insanlarını bir araya getirerek, yenilikçi aşı formülasyonunun ve dağıtımının etkisi hakkında fikirleri paylaşacak. Ülkemizde ve dünyadaki aşı araştırmaları hakkındaki en yeni bilimsel çalışmalar sunumlar eşliğinde kurs tadında katılımcılarla paylaşılacak.

Aşı Kursu projesi, Artvin’den başlayarak Tüm Türkiye’ye aşılamanın önemini paylaşmayı, genişletmeyi amaçlamaktadır.

5000 yıllık tarihi mirası ile sadece Türkiye değil dünya cenneti olan Artvin’in M.Ö. 900’lü yıllarda yerleşimin başladığı Şavşat ilçesinde Aşı Öncülerini ağırlamaktan büyük keyif duyacağız.

Prof. Dr. Ateş Kara
Prof. Dr. Hasan Tezer
Prof. Dr. Ergin Çiftçi


Detaylar ve Bilimsel Program için: www.asikursu.org


Bu gönderiyi paylaş

Bir yorum yaz